GULD SPONSOR

SØLV SPONSOR

BRONZE SPONSOR

R. FRIMODT PEDERSEN A/S
En af landets førende leverandører til dansk industri af: Elektromotorer, specialmotorer, gear og gearmotorer samt komponenter.
Virksomheden har i over 50 år arbejdet i transmissionsbranchen, hvor den har repræsenteret førende europæiske producenter på det danske marked.

DAVID SUPER-LIGHT A/S
I dag en af de sidste danske producenter af belysning. Vi har mere end 40 års erfaring og virksomheden bygger på dansk produktion, kvalitet og design. Innovation og produktoptimering er vores hverdag. Vi er hos os ansvarlige og troværdige.

Vi er ikke for små til store opgaver, og ikke for store til små opgaver!

DEN-DESIGN
Den-design beskæftiger sig hovedsagligt med salg via webshop. Af produkter kan nævnes indbygnings LED spot, speedway dele, boldvogn. De har øje for et godt produkt til videresalg. Deres mål er at udvide sortimentet og dermed opbygge et stabilt site via nem betjening og god service.

GM MOTOR
GM producere motorer.

MALINIAK
Maliniak er et polsk firma som er specialiserede i at lave tilbehør til speedway. Vi producerer kvalitet, er professionelle, egen stil og egne idéer.

DMU
Danmarks Motor Union (DMU) er specialforbundet under Danmarks Idræts-Forbund som organiserer Motorcykel- og BMX-sporten i Danmark. DMU-sporten er opdelt i 5 sportsområder (sportskommissioner): BMX - Motocross - Off-Track - Road Racing og Speedway.

LUIGI
Luigi Baráth er tuner. Har været ansat hos Nicki Pedersen.

E. TRASBORG
Køreplader til det hele! E. Trasborg er en mellemstor virksomhed med 60 års erfaring indenfor jern og metal branchen, og ca 20 års erfaring indenfor kørepladeudlejning. Over 75.000 køreplader fordelt på virksomhedens 4 afdelinger.

KLS
KLS forhandler speedway tilbehør.

STUHA
Stuha bruger dele, der udelukkende fremstilles af kvalitetsmaterialer. Passende kvalitet af de dele udstedes af CNC-bearbejdning, TIG-svejsning under argon beskyttelse atmosfære, lodning med flydende flux og kvalitetsoverfladebehandling. En vigtig rolle i fremstillingsprocessen som spiller i tæt samarbejde med mange top ryttere.

BAR ENGINEERING
BAR Produkter er gennem mange års erfaring i speedwaysporten blevet udviklet og fremstillet i allerbedste materialer, for at kunne klare de høje krav og belastninger, som der er indenfor motorsport.

Produkterne sælges ofte direkte til køreren eller via forhandler og Motortunere.

MBR
Michael Blix Racing er tidligere speedwaykører og den førende producent af speedway karburator.

KP Parts
KP Parts udvikler samt fremstiller ignition systemer til brug i motorsport, herunder speedway, og har senest udviklet et super smart system med justerbare/automatiske tændingstidspunkter som benyttes af sportens bedste kører! Teknologien vil ingen ende tage og firmaet er førende med deres expertice når vi taler speedway.

RUJ
René Ulvedal forhandler speedway dele og tilbehør.

NEB
NEB producerer koblinger og sælger til forhandlere.

MIPO PARTS
MIPO parts er officel dansk importør af kendte mærker indenfor kvalitets motorcykel og motorcross udstyr, tøj, støvler, udstødninger, styling, jeans, låse og samtaleanlæg.

BR TRADING
BR Trading leverer alt i reservedele og udstyr til MC, MX, ATV, Speedway, Auto, olie og smøremidler fra verdenskendte Motul, samt meget mere. Indenfor speedway kan nævnes: Eurol Olie og smøremidler, Shoei hjelme, 100% Googles & handsker, Oakley Googles, SM Pro: hjul-nav-ringe-egersæt, Regina kæder, Twin Air filtre, Domino håndtag & greb, Forcefield beskyttelse.

FALCON SHOCK ABSORBERS Ltd
FALCON SHOCK ABSORBERS Ltd have been manufacturing for competition motorcycles since 1977. Our current range of suspension products includes Speedway and longtrack front fork dampers, with rear monoshocks for longtrack and grasstrack. We work with many top riders to develop our products to be the best available.

COBRA TOOLS
Cobra Autoglass Tools er leverandør til værksteder inden for reparations teknik og har været det siden 1998. Vi fremstiller de bedste værktøjer og resin produkter til glas reparation samt lygte reparation, som sikre kunden det bedste resultat hver eneste gang.

FRJ TUNNING
Finn Rune Jensen tuner speedway motorer.

DAYTONA
Producent af speedwaystøvler.

MUNKEDAL RACING
Munkedal Racing blev startet i 2006 af Lars Munkedal. Munkedal Racing er eneste Suzuki og Husaberg motorcross forhandler i København. Jeg sælger og reparerer Suzuki og Husaberg motorcross cykler. Desuden sælger jeg også div. reservedele til speedway sporten.

MILWAUKEE
Milwaukee blev grundlagt i 1924, og har som mål at producere innovativt værktøj af høj kvalitet for professionelle brugere.

NGK
NGK's produkter bygger på gennemtænkt teknik i alle detaljer og bliver testet under såvel normale som ekstreme forhold, inden de bliver sendt på markedet. Derfor vælger flere og flere producenter af motorer: NGK.

SKF
SKF Danmark A/S er et datterselskab af den verdensomspændende koncern, som i alt beskæftiger 38.500 medarbejdere.
SKF er førende leverandør af produkter, kundeløsninger og service inden for lejer, tætninger og relaterede produkter.

CASTROL OIL
Castrol er verdens førende producent, distributør og udbyder af førsteklasses smøreolier, smørefedt og relaterede services til kunder verden over inden for automobiler, industri, marine, luftfart, olieboring og produktion.

DANKEMI A/S
Dankemi A/S er producent af en lang række kemiske produkter til automobil- og industriaektoren.

2M POLSTRING
2M Polstiring er en lille virksomhed med store visioner som satser på kvalitet frem for kvantitet. På værkstedet i Middelfart har de mange forskellige former for polstring bl.a. reperation af sejl, bådkaleche, bådhynder, autopolstring, lastbilpolstring, møbelpolstring.