LØBSDATOERNE FOR 2019 ER KLAR

4-3-2019

SÅ er løbsdatoerne for 2019 klar så du kan allerede nu skrive dem i kalenderen. Se datoerne HER.

 

I år har vi valgt kun at ligge nyheder, programmer, resultater mv. på Facebook og IKKE her på hjemmesiden så hold jer opdateret ved at følge Fritte Cups Facebook site. Find os på Facebook HER.

FRITTE CUP FINALE 2

23-09-18

Den 23. september fik vi på Granly Speedway Arena afviklet årets Fritte Cup finale 2, desværre lykkedes det ikke at få afviklet finale 1 i Holsted da regnen silede ned ! Finalen i Esbjerg blev en af de flotteste der nogensinde er kørt igennem de 9 år, serien har eksisteret! Banefolket havde arbejdet på at klargøre anlægget siden kl.06.00 på dagen, og hvilken bane de fik gjort klar til ræs! Lige nøjagtig med det træk på der skal til, for at give de bedste betingelser til tæt og fair speedway! Drengene leverede så flot foran et stort fremmødt publikum, ca. 800 lagde vejen forbi og de gik hjem med en rigtig god speedway oplevelse!

Præmierne som skulle overrækkes til alle deltagerne, bliver bare større og flere, igen i år en fantastisk opbakning ,fra vore samarbejdspartnere og sponsorer som gør dette muligt ! en kæmpe tak til dem.

Stor tak til alle klubberne og deres utrættelige frivillige, som igennem hele sæsonen har afviklet Fritte Cup stævnerne, uden dem var dette ikke muligt.

Fritte Cup teamet takker af for en god sæson😊

NAVNENE PÅ KØRERNE TIL FINALERNE

Slangerup SEMI 1

Christian Thaysen
Jonas Seifert Salk
Emil Engstrøm
Emil Pørtner

Vojens SEMI 2

Tim Sørensen
Michael Thyme
Matias Nielsen
Lasse Frederiksen

Fjeldsted SEMI 3

Tobias V. Thomsen
Lasse Pørtner
Jannik Sørensen
Anders Jensen

De 4 Wildcards

Martin S. Hansen
Sam Jensen
Mark Beyer
Maja Aamand

Reserver

Nr. 17 Jonas Knudsen
Nr. 18 Nick Agertoft

Resultat Semi 3 500cc Fjeldsted 13-06-18

13-06-18

Så blev semi 3 for 500cc afviklet onsdag i Fjeldsted. Vejret var udemærket og kørerne var oplagte. Matchen forløb godt og der blev endnu engang fundet 4 kører som går videre til finalerne efter sommerferien.

Tak til klubben og de frivillige i fjeldsted.

HUSK AT HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN - NAVNENE PÅ KØRERNE SAMT WILDCARDS TIL FINALERNE KOMMER SNART.

Se resultatet her

Resultat Semi 2 500cc Vojens 27-05-18

27-05-18

Så blev andet 500cc semi finale kørt, og sikke et løb det blev! Alle de unge kørere var igen spændte på dagens match. Med KANON vejr blev løbet afviklet i flot stil. Stort tillykke til vinder: Tim Sørensen, nr. 2 Mathias Nielsen, nr 3 Michael Thyme, og  4. plads  Lasse Frederiksen.


En stor tak til Vojens, for nogle super baneforhold samt tak til de frivillige. 

Også stor tak til alle sponsorer.

 

Se resultatet her

Resultat Semi 1 500cc Slangerup 06-05-18

08-05-18

Så er første 500cc semi finale kørt, og sikke et løb det blev! Alle de unge kørere viste stort talent og gav tilskuerne en masse heats med spænding og fart. Med høj solskin og 24 grader blev dagen endnu bedre! Vi ønsker stort tillykke til vinder: Christian Thaysen samt 2., 3., og 4. plads: Jonas Seifert Salk, Emil Engstrøm, Emil Pørtner. 

 

En stor tak til Slangerup, for nogle fantastiske baneforhold og frivillige. 

Til slut også en tak til sponsorer.

 

Se resultatet her

Resultat Gr A+B 85cc Vojens 13-04-18

18-04-18

Så blev første Fritte Cup løb i sæsonen 2018 kørt og sikke et løb det var! De unge kørere viste gå-på-mod og gik til stålet. Det var en skøn forårsaften, hvor de unge talenter udviste kæmpe sportsånd og fairplay. Vi glæder os meget ved Fritte Cup til at kunne følge de unge talenter fremover. 

Der skal også lyde en stor tak til sponsorerne KLS, R. Frimodt Pedersen A/S, Philips, BR TRADING, og  DAVID SUPER-LIGHT A/S

 

Se resultatet her

Løbskalender 2018

16-02-18

Det er snart forår og en ny speedwy sæson står for døren. Derfor er vi nu klar til at offentliggøre løbskalenderen for jer. Så sæt kryds i kalenderen og kom for at støtte de unge speedway talenter! Vi glæder os til at se jer! 

 

 

Se oversigt over løbene her

Resultat Finale 2 500 cc Esbjerg 30-9-2017

30-9-2017

Fritte Cup 2017 blev afsluttet efter et skønt løb lørdag d. 30 September. Man kunne se forskellige udviklinger hos kørerne fra Finale 1 til 2, og stillingerne blev også ændret under Finale 2. 

Præmierne var utroligt flotte til alle kørerne, og et ekstra tillykke skal især lyde til fjerde plads Sam Jensen, tredje plads Jason Jørgensen, anden plads Kasper Andersen og første plads Tim Sørensen. 

Endnu en gang vil vi gerne give en stor tak til alle sponsorer og frivillige der gjorde dette løb uforglemmeligt. 

 

 

Se Resultat Finale 2

Resultat Finale 1 500 cc Esbjerg 29-9-2017

29-9-2017

Finale 1 af Fritte Cup 2017 er nu afsluttet, og det blev et flot ræs med fart og flotte overhalinger. Desværre måtte vi opleve et styrt, og vi sender alle varme tanker mod Christian Thaysen om god og hurtig bedring! 
Vi ønsker tillykke til vinder Tim Sørensen, anden plads Kenni Nissen, tredje plads Jason Jørgensen og ikke mindst fjerde pladsen Mark Beyer. Derudover vil vi ønske alle kørerne held og lykke til Finale 2 imorgen hvor det hele bliver afgjort. 

Et tusind tak skal til slut lyde til vores frivillige og sponsorer der gør disse finaler noget helt specielt! 

Hvis du gik glip af fredagens løb, så husk at Finale 2 starter lørdag d. 30-9-2017 kl. 14.00. 

Se Resultat Finale 1

Aflysning af Fritte Cup 3-Holds-Match 30-9-2017

30-9-2017

Grundet verjudsigterne for Esbjerg lørdag formiddag er vi desværre nødsaget til at aflyse 3 holds matchen for 85cc. Vi er dog ved godt mod om en tør eftermiddag, og Finale 2 for 500cc vil blive kørt som planlagt. 

Fritte Cup SEMI 3 500 cc 23-6-2017

23-6-2017

Fritte Cups tredje og sidste semi finale blev et fantastisk løb! Vejret holdt og vi oplevede kun få dryp fra himlem, disse stoppede dog ikke nogle af kørererne fra at give den fuld gas. De talentfulde kørere og de fantastiske forhold i Esbjerg resulturede i at vi ingen styrt havde, men en masse spænding med mange overhalinger og god fart i cyklerne. 

I finalen så vi en fantastisk start fra Kenni Nissen som også endte med en flot første plads! Anden pladsen i finalen blev en tæt sag, hvor Patrick Hansen fik fart på til slut og overhalede Jonas Jensen i sidste sekund, Jonas havde ellers ligget nr. 2 det meste af heatet, men endte på en tredje plads. På fjerde pladsen havde vi Christian Thaysen, som ellers havde lavet 4 heatsejre i løbet af aftenen. 

Der skal lyde stor tak til Esbjerg og de frivillige for skønne omgivelser og et fantatsisk afviklet løb. Også en stor tak til vores sponsorer SKF, David Super-Light, Castrol og Munkedal.

 

 

Se resultat Semi 3

Fritte Cup SEMI 2 500 cc 14-6-2017

14-6-2017

Frittecup SEMI 2 i Grindsted var et rigtig godt stævne, på trods af at det træk ud grundet nogle uheldige styrt. Vi ønsker Jason Jørgensen god bedring med knæet, og til Sebastian Mortensen håber vi at ben og håndled hurtigt er klar til nye ræs.

Det var et løb der endte ud i en flot sejr til Peter Karger, stærk forfulgt af fantastisk kæmpende Sam Jensen, som også skal have et ekstra tillykke med 12-tallet til hans svendeprøven som kleinsmed! Herudover vil vi gerne ønske 3. Pladsen, Lasse Frederiksens og 4. Pladsen, Dominik Mösers stort tillykke med deres plads i Frittecup Finalen!

Der skal lyde stor tak til Grindsted og de frivillige for at ligge fane til og kræfter i at gøre det hele muligt! Også en stor tak til vores sponsorer SKF, David Super-Light, Castrol og Munkedal.

 

Se resultat Semi 2

AFLYST: Fritte Cup 500 cc SEMI 3 9-6-2017

9-6-2017

Fritte Cup SEMI 3 i Esbjerg er desværre blevet aflyst på grund af vejret. Nogle gange er det nemlig ikke nok, bare at komme med gummistøvlerne på, og en paraply under armen.

Men følg med her eller på facebook siden: https://www.facebook.com/frittecup/, hvor vi vil opdatere med ny dato snarest muligt. 

 

 

 

Fritte Cup 500 cc SEMI 1 21-5-2017

21-5-2017

Fritte Cup SEMI 1 i Grindsted blev som ventet en tæt affære med flere rigtig gode heat. Flotte dyster hvor der blev gået til sålet :-) efter en super finale kunne Tim Sørensen stige op på skamlen som dagens fortjente vinder men en hårdt kæmpende Martin Steen Hansen som nr 2, Emil Engstrøm nr 3 og Jonas Seifert nr. 4.

Fritte Cup takker alle frivillige og klubben i Grindsted for et flot og velafviklet stævne.

Samtidig vil vi gerne takke vor sponsorer SKF, David Super-Light, Castrol og Munkedal.

 

Se resultat Semi 1

Fritte Cup 85 cc Skærbæk Gr. C 18-5-2017

18-5-2017

Fritte Cup Gr. C i Skærbæk forløb godt. Vejret var fint. Løbet var en lille smule anderledes med 4 finaler altså en Finale A, Finale B, Finale C og Finale D.

Fritte Cup vil gerne takke Skærbæk speedwayklubs frivillige.

Samt vores sponsorer for de mange flotte præmier fra R. Frimodt Pedersen, Daytona, Ulvedal, KLS, David Super-Light, BR Trading.

 

Se resultat Gr. C

FINALE A

1. Jesper Knudsen
2. Victor Nielsen
3. Casper Nielsen
4. Christian Jervelund

 

FINALE B

1. Oliver Klockmann
2. Rasmus Andersen
3. Mikkel Roth
4. Bastian Pedersen

FINALE C

1. Noah Moos
2. Victor Rask Sundbøl
3. Vilads Nagel
4. Niklas Holm Jakobsen

FINALE D

1. Andreas Olsen
2. Lucas Andersen
3. Mingus Schaldemose
4. Marcus Justin Mandix

Fritte Cup 85 cc Gr. B + Gr. A 30-4-2017

30-4-2017

Så blev de første løb af 85 cc Fritte Cup 2017 afviklet. Dagen bød på flot solskin. En super hyggelig dag med mange flotte heats hvor banen var rigtig god. Først startende med Gr. B hvor finaleheatet blev vundet af Tristian Bostrup derefter Malthe Vedel, Bastian Pedersen efterfulgt at sidste mand Victor Nielsen. Se hele relsutatet via linket nedenunder.

Se resultat Gr. B

Efterfølgende blev Gr. A afviklet som også var en flot løb. Her blev finaleheatet vundet af Marcus Birkemose, Jonas Knudsen, Esben Hjerrild og sidste mand Frederik Kristiansen.

STOR tak til vor sponsore KLS racing, Philips, David Super-Light, BR trading og Daytona.

Tak til Vissenbjerg og alle dens frivillige. 

Næste gang gælder det 85 cc Gr. C den 18/5 i Skærbæk.

Se resultat Gr. A

KALENDER 2017

10-2-2017

Fritte Cup kalenderen er nu klar. Se løbskalenderen HER

Glædelig jul og godt nytår

22-12-2016

Planlægningen for næste års løb er i fuld gang. Fritte Cup teamet ønsker alle glædelig "bag"(h)jul og et rigtig godt nytår. 

Fritte Cup OPEN 500 cc i Esbjerg

30-9-2016

En dejlig efterårsdag blev Fritte Cup OPEN i Esbjerg afviklet. Vejret var med os og først efter løbet var kørt begyndte det at regne så præmieroverækkelse var under tag :-) I OPEN løbet deltog der nye opkommende kører.

Tillykke til Kasper Andersen, Tim Sørensen, Peter Karger og Mark Beyer.

Til dette OPEN løb i var der igen rigtig rigtig glotte præmier til drengene fra sponsorerne.

KÆMPE STOR tak til alle vore sponsorer samt alle klubber / frivilige for den fantastiske opbakning! Vi ser frem mod sæsonen 2017.

Se resultatet for OPEN løbet her

Fritte Cup OPEN 500 cc i Holsted

21-9-2016

Onsdag d. 21-9-2016 blev Fritte Cup OPEN kørt i Holsted. Det var en flot septemberdag hvor drengene fik lov at køre på en fin bane.

Tillykke til:
Nr 1. Lasse Fredriksen.
Nr 2. Kasper Andersen.
Nr 3. Martin Steen Hansen.
Nr 4. Tim Sørensen.

Husk det sidste løb Fritte Cup løb for i år er fredag d. 30-9-2016 i Esbjerg. Se program under LØB.

Se resultatet for OPEN løbet her

Årets stjerneskud 85 + 500 cc

Årets stjerneskud 85 cc

Årets stjerneskud 85 cc blev Benjamin Basso. Benjamin fik et gashåndtag sponsoreret af JOKER. Fritte Cup teamet ønsker stort tillykke!

Årets stjerneskud 500 cc

Årets stjerneskud 500 ccc blev Frederik Jakobsen. Frederik fik også et gashåndtag sponsoreret af JOKER. Fritte Cup teamet ønsker ligeledes stort tillykke!

Fritte Cup resultat 3-holds-match 85 cc og Finale 2 Esbjerg 500 cc

11-9-2016

Søndag d. 11-9-2016 startede dagen kl. 9 hvor de tre holdledere skulle vælge 7 kører hver til deres hold. 6 mand og 1 reserve. Reserven kunne indsættes taktisk og skulle minimum køre 4 heat eller maksimum 6 heat. Første start var kl. 10.00. Pointene blev uddelt således 4,3,2,0. Der var god stemning i ryttergården og vejret var super.

De tre hold stod meget lige under hele løbet. Peder/Andreas’ hold vandt med 82 point, efterfølgende blev det Tom Paarup Madsens hold med 81 point og til sidst Mark Frimodt Pedersens hold med 80 point. Præmieoverrækelsen foregik på den store 500 cc bane.

Se resultatet for 3-holds-match her

Peder/Andreas:

 1. Nick Agertoft
 2. Esben Hjerrild
 3. Nicklas H. Jacobsen
 4. Melf Ketelsen
 5. Jesper Knudsen
 6. Mikkel Roth
 7. Magnus Kiel Jensen (Reserve)

Tom Paarup Madsen:

1. Magnus Birkemose
2. Casper Nielsen
3. Jonas Knudsen
4. Frederik Junker
5. Rasmus Andersen
6. Victor Nielsen
7. Norrick Blödorn (Reserve)

Mark Frimodt:

1. Benjamin Basso
2. Patrick Skaarup
3. Peter Clement
4. Noah Moos
5. Mikkel Olesen
6. Noah Nielsen
7. Hjalte Nygaard (Reserve)

Kl. 14.00 gjaldt det 500 cc Finale 2 hvor kørerne startede med præsentation inde på banen. Vejret var foreløb fantastisk og banen så suveræn ud. MARC RANDRUP måtte melde afbud pga. skade og MICHAEL THYME fik chancen i stedet. Drengene kom ud i deres første heat og der blev kæmpet lige fra start! Vi havde desværre et par styrt undervejs. Hvor JASON JØRGENSEN måtte hentes af ambulancen og fik konstateret hjerne rystelse. ØV – han lavede ellers max point i Finale 1 om fredagen. Det gav MARK BEYER en chance for at komme ud og køre 3 heat. I last chance finalen skulle JONAS SEIFERT-SALK (rød), SEBASTIAN MORTENSEN (blå), JASON JØRGENSEN (hvid) – kom ikke til start,  TIM SØRENSEN (gul) ud. Vinderen blev JONAS og nummer to TIM af last chance som kom med i finalen sammen med JONAS JEPPESEN og KENNI NISSEN der var gået direkte videre da de havde flest point i de ordinære heat. (husk du kan se video last chance + finale heat på Facebook samt billeder)

Finaleheatet var super spændende, JONAS JEPPESEN førte alle omgange hvor KENNI NISSEN lå to’er og gjorde det spændende på sidste omgang i sving 3/4 sving men røg desværre af.

Vi ønsker JASON og MARC god bedring og siger tusinde tusinde tak til Esbjerg motorklub og de frivillige for det fine arrangement samt til sponsorer og de mange fremmødte.

Se resultatet for Finale 2 her

Resultatet blev flg:

 1. Jonas Jeppesen
 2. Jonas Seifert-Salk
 3. Tim Sørensen
 4. Kenni Nissen
 5. Sebastian Mortensen


6. Jason Jørgensen
7. Martin Steen Hansen
8. Jakob Bukhave
9. Emil Engstrøm
10. Kasper Andersen
11. Christian Thaysen


12. Glenn Moi
13. Mathias Nielsen
14. Tobias Thomsen
15. Emil Pørtner
16. Mark Beyer
17. Michael Thyme

Fritte Cup resultat Finale 1 Holsted 500 cc

9-9-2016

Så fik vi skudt Fritte Cup 500 cc Finalerne i gang. Finale 1 blev afholdt i Holsted. Det var en eftermiddag/aften med høj sol. Drengene var spændte inden start og skulle trække lod om startnummeret til FINALE 2 som køres på søndag. Der var KANON god stemning hele vejen igennem og kørerne kørte enormt tæt. Super super spændende heat hvor finalen blev vundet af Jason Jørgensen(1), derefter Jonas Jeppesen(2), samt Kenni Nissen(3) og sidst Martin Steen Hansen(4).

Flot fremmødt publikum. Mange tak til Holsted og alle de frivillige. 

Næste gang er på søndag til den store 500 cc FINALE 2 i Esbjerg. Find programmet under HER.

Se resultatet for Finale 1 her

Kører til Fritte Cup 500 cc FINALERNE + 85 cc 3 HOLDS MATCH

ALLE 12 KØRER ER NU KLAR TIL 500 cc FINALERNE:

KENNI NISSEN
JONAS JEPPESEN
JACOB BUKHAVE
EMIL ENGSTRØM
CHRISTIAN TAYSEN
GLENN MOI
JASON JØRGENSEN
TIM SØRENSEN
KASPER ANDERSEN
EMIL PØRTNER
MARTIN STEEN HANSEN
JONAS SEIFERT-SALK
 
WILDCARD 
SEBASTIAN MORTENSEN
MARC RANDRUP
MATIAS NIELSEN
TOBIAS THOMSEN
 
RESERVER
17 MICHAEL THYME
18 MARK BAYER
 
KØRERNE DER KOMMER EFTER NR 18:
KASPER KOLDSGAARD
PETER KARGER
DOMINIK MOSER
FREDERIK PEDERSEN
NICKLAS CLAUSEN
JANNIK LUND JENSEN
JANNIK B SØRENSEN
SIMON SELCH
KENNI TRASBORG
MICHAEL THYME
SIMON SIMONSEN

KØRERNE TIL FRITTE CUP 3-HOLDS-MATCH 85 cc:
 
1 FREDERIK JUNKER
2 PATRICK SKAARUP
3 MELF KETELSEN
4 NOAH NIELSEN
5 TOBIAS DUUS
6 NICK AGERTOFT
7 BENJAMIN BASSO
8 MIKKEL ROTH
9 NOAH MOOS
10 JESPER KNUDSEN
11 JONAS KNUDSEN
12 NORICK BLODORN
13 MAGNUS KEIL JENSEN
14 VICTOR NIELSEN
15 MIKKEL B OLESEN
16 HJALTE NYGAARD
17 ESBEN HJERRILD
18 PETER CLEMENT
19 MARCUS BIRKEMOSE
20 RASMUS GJELSTRUP ANDERSEN
21 CASPER NIELSEN

Holdledderne laver holdene på dagen:
- Mark Frimodt
- Tom Paarup Madsen
- Peder Christensen / Andreas Christensen

HUSK SØNDAG DEN 11-9-2016 ER DER MULIGHED FOR
SPISNING EFTER 500 CC FINALE 2 CA KL. 16.30
(Helstegt pattegris + tilbehør)🐷🐽

TILMELDING SKAL SKE SENEST SØNDAG DEN 4-9-2016
på mail michela@davidsuperlight.dk skriv navn og antal.
Pris 80,- pr kuvert. Børn under 12 år koster 50,-

Fritte Cup 500 cc Semi 4 24-8-2016 i Grindsted

24-08-2016

Så blev 4 og sidste Semi afviklet på en banen der var rigtig god at køre på og hvor vejret var helt fantastisk. Endelig fik vi lidt sommervejr!! :o))

Resultatet blev:
1. Jakob Bukhave
2. Emil Pørtner
3. Jonas Seifert-Salk
4. Martin Steen Hansen

Vi takker endnu engang Grindsted speedwayclub og dens frivillige for et løb.

Alle 12 kører er nu klar til finalerne, så hold øje med hjemmesiden der vil inden længe komme mere information.

Se resultatet her

Fritte Cup 500 cc Semi 3 16-8-2016 i Grindsted

16-08-2016

Tirsdag d. 16-8-2016 fik vi kørt Semi 3 af Fritte Cup 2016 på Kjærgård Arena i Grindsted.

Løbet blev kørt i super dejlig solskin og på en bane som gav kørerne lidt besvær da der var en del belægning på. Efter alle kørerne havde været ude i deres første heat begyndt banen virkelig at give os noget super speedway. Det var et hård felt og der var mange tætte heat, men til sidst var det Jason Jørgensen som tog sejren i finalen. Han var desuden topscore inden finalen. Nr. 2 i finalen blev Tim Sørensen nr. 3 og sidste mand videre til Fritter cup finalen blev Kasper Andersen. Sidste og sorte Per i finale blev Mark Randrup.

Fritte Cup vil godt sige en stor tak til Grindsted speedway klub og deres hjælper for et super løb.

Se billeder fra løbet HER

Se resultatet her

Fritte Cup 500 cc OPEN 14-6-2016

14-06-2016

Tirsdag d. 14-6-2016 blev Fritte Cup OPEN for 500 cc i Grindsted afviklet. Vejret var ok og drengene kæmpede. Banen var fin at køre på og løbet gik godt.

Resultatet blev følgende:

1. Lasse Frederiksen
2. Kasper Andersen
3. Emil Engstrøm
4. Patrick Bjerregaard

Tak til klubben i Grindsted samt de frivillige. 

 

Se resten af resultatet her

Fritte Cup 85 cc Gr. A+B 12-6-2016

12-06-2016

Fritte Cup Gr. A+B 85 cc i Holstebro

Søndag d. 12-6-2016 blev Fritte Cup Gr. A+B 85 cc afviklet. Vejret var godt og drengene var opsat på at give hinanden kamp til stregen, det blev til mange flotte og tætte heats på en bane med flere linjer, som blev flittigt afprøvet.

Finalen blev vundet af en stærkt kørende Nick Agertoft foran Marcus Birkemose, Jonas Knudsen og Marius Nielsen.

Fritte Cup Teamet siger tak til alle kørerne, forældre samt klubben og alle vore sponsorer for et super afviklet stævne :-)

Vi ønsker ligeledes held og lykke til alle i de forestående mesterskabsløb i henholdsvis Kumla Sverige Y.G.T. samt EM i Vissenbjerg.

Se resultatet her

Fritte Cup 500 cc SEMI 3 12-6-2016

12-06-2016

Fritte Cup Semi 3 500 cc i Holstebro

Efterfølgende skulle Fritte Cup Semi 3 - 500cc afvikles, et stærkt felt var samlet og alt klappede lige indtil vi kom i gang ! banen var desværre ikke vandet tilstrækkeligt ned hvilket resulterede i en masse støv samt en ultra glat overflade, kørerne skøjtede rundt og kunne hverken se eller holde sig på cyklerne, efter 2 styrt i heat 3 hvor Lasse Frederiksen rammer et hul i første sving som tilsyneladende var lappet med cement ! besluttede dommeren at aflyse stævnet da han ikke mente at der var nogen chance for at bane folkene kunne rette op på banens beskaffenhed samme dag, det tog halvanden time at køre de 3 heat !! ikke godt ! slukørede pakkede vi sammen og kørte hjem med en øv oplevelse ! Der var rigtig mange mødt op for at overvære stævnet heraf ca 70 engelske fans som aftenen før havde været i Horsens til GP, trist også for dem, men tak for opbakningen fra dem også :-)

Vi arbejder nu på at finde en ny dato samt bane, hold øje med hjemmesiden venner :-)

Fritte Cup 500 cc SEMI 2 29-5-2016

30-05-2016

Søndag d. 29-5-2016 fik vi kørt Fritte Cup i Slangerup med perfekte omstændigheder. Der var mange rigtig gode heat – kørerne gav god plads til hinanden, hvilket resulterede i rigtig godt race.

Tak til Slangerup Speedway klub samt alle de frivillige for et super godt arrangement.

 

Se resultatet her

Fritte Cup 500 cc OPEN 18-5-2016

19-05-2016

På en lun og dejlig aften i Herning fik vi afviklet første afdeling af Fritte Cup Open, der var desværre et par sene afbud, men det betød ikke noget da vi blev vidne til mange tætte dyster på en meget fin og hurtig bane. Finalen blev vundet af Christian Thaysen foran Dennis L Pedersen, Dominik Möser, Jonas Seifert :-)

Vi siger tak til alle og Herning Speedway Klub og dens frivillige :-)

Se resultatet her

Fritte Cup 85 cc Gr. C+D 17-5-2016

18-05-2016

Så fik vi kørt endnu et Fritte Cup løb i Vissenbjerg. Denne gang var det Gr. C-D. Banen var tip top og der var rigtig mange gode heats samt tæt kørsel. Alt i alt en super hyggelig aften i dejlig solskin med god stemning. Rigtig spændende finaleheat som blev vundet af Sebastian Thomsen, nummer to blev Malthe Fonnesbech samt nummer tre Jesper Knudsen, nummer fire Noah Nielsen
 
Tak til Vissenbjerg og alle dens frivillige.

Se resultatet her

Fritte Cup UPDATE

17-05-2016

Semi 2 blev søndag d. 15-5-2016 aflyst pga. dårlig vejr. Der kommer hurtigst muligt en ny dato. 
 

****OBS**** Vi er blevet nødt til at flytte Fritte Cup Open, som skulle have været kørt nu på onsdag i Munkebo på grund af en manglende miljø tilladelse! Vi kører i stedet for i Herning med samme mødetidspunkt og start. Se programmet via linket nedenunder.

Se programmet til Fritte Cup OPEN 18-5-2016 i HERNING

Fritte Cup Semi 1 500 cc i Glumsø

10-05-2016

Så fik vi Fritte Cup 500 cc sat godt igang i Glumsø Semi 1. Dejlig aften med gode heats i fantastisk vejr. Endelig er sommeren kommet :o) Super spændende finaleheat som blev vundet af Kenni Nissen(1), Jonas Jeppesen(2), Lasse Pørtner(3) og Jakob Bukhave(4).

Tak til Glumsø og alle frivillige. 

Næste gang gælder det 500 cc Semi 2 den 15/5 i Slangerup med start kl. 14.00.

Se resultatet Semi 1 her

Fritte Cup Gr. C 85 cc i Vissenbjerg

3-05-2016

Så fik vi Fritte Cup sæsonen skudt godt igang i Vissenbjerg Gr. C. Super hyggelig aften med mange flotte heats i dejlig solskin med god stemning. Super spændende finaleheat som blev vundet af Magnus Kiel Jensen, nummer to blev Melf Ketelsen samt nummer tre Mikkel B. Olesen, nummer fire Mikkel Roth.

Tak til Vissenbjerg og alle dens frivillige. 

Næste gang gælder det 500 cc Semi 1 den 10/5 i Glumsø.

Se resultatet Gr. C-D her

>>>>NYHED<<<<

28-01-2016

Løbskalenderen 2016 er klar
Datoerne for årets Fritte Cup løb er på plads – se løbskalenderen her http://www.frittecup.dk/lb. Foråret er begyndt og vi er i fuld gang med planlægningen. Der vil blive run på de forskellige stævner, så SKYND JER at send jeres anmeldelse til Henrik@davidsuperlight.dk hurtigst muligt. Find anmeldelsesblanketten ved at klikke på de forskellige datoer på vores hjemmeside. 500 cc findes HER og 85 cc findes HER.

Programmet til Semi 1 i Glumsø er allerede klar – se programmet ved at klikke på nedenstående link.

Vi ser frem til en super spændende sæson med igen i år flotte præmier som vores fantastiske samarbejdspartner/sponsorer igen igen har bidraget med. Se dem HER

Se program til Semi 1 her

Glædelig jul og godt nytår

21-12-2015

Teamet fra Fritte Cup vil gerne sige tak for en super sæson. Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi ser frem til sæsonen 2016 som bliver endnu mere spændende.

3-holds-match 85 cc og Finale 2 500 cc d. 13-9-2015

Finale 2 og 3-holds-match til Fritte Cup 2015, på Granly Speedway Arena søndag den 13 september blev en bragende succes. Startende på 85cc banen med en 3-holds-match, som blev afviklet så fint og flot på en lidt våd bane, men drengene kørte så flot og fornuftigt. Vi havde besøg af Hans Nielsen der havde taget den lange vej fra Strandby for at være med som holdleder - tak for det Hans - det betød rigtigt meget for os alle. Jan og John Frimodt Pedersen udgjorde det sidste holdleder team, og de vandt flot matchen foran Hans og Erik…Erik havde selvfølgelig håbet at vinde for fjerde år i træk, men den gik ikke med så dygtige og kompetente hold og holdledere, tak til alle som deltog.

Se resultatet fra 3-holds-matchen her

Finale 2 500cc startede kl. 14.00. Banen havde fået en del vand - men heldigvis som det eneste sted i landet holdt det tørvejr i Esbjerg. Banefolkene arbejdede intenst på at vi ville få en rigtig god og sikker bane for drengene at race på. Det trak lidt ud, men alle var i godt humør og tog det med et smil. Det viste sig da også at de bare havde styr på banen i Esbjerg, der blev slæbt efter hvert andet heat og det var bare super, selvom det trak lidt ud, men ingen sure miner fra hverken kørerne eller det store fremmødte publikum ca. 550 mennesker så flot ! Vi havde dog et enkelt styrt, men heldigvis ikke noget alvorligt selvom om det dog så grimt ud.

Kørerne leverede så mange flotte heat med tæt og fair kørsel, det var en fryd at se på, efterhånden som finalen skred frem nærmede vi os race off og hvilket heat. Nu var vi klar til den store Finale hvor Patrick Josefsen vandt tæt forfulgt af Jonas Jeppesen og Martin Steen Hansen, Jason Jørgensen kæmpede også godt og sluttede som nummer fire. Vi sluttede af med den traditionelle præmieoverrækkelse hvor alle fra nummer 16 til 1 fik så flotte præmier udsat af vores fantastiske sponsorer som bakker Fritte Cup op - uden dem kunne dette ikke lade sig gøre, så en kæmpe tak skal lyde til dem, det er nu femte år vi kører det på denne måde, og i år har vi haft den største opbakning nogensinde! Vi siger tak igen til alle klubber der har været med til at afvikle de i alt 10 stævner i 85cc/500cc, og alle de frivillige der bare stiller op gang på gang for at hjælpe og deltage, det er helt fantastisk, TAK!

Dagen blev afsluttet traditionen tro med fælles spisning helstegt pattegris med tilbehør i loungen, 265 spisende med hygge efter en lang dag, tak til jer alle :-)

Præmier:

1. GM motor (tunet af Luigi) + EN LAMPE + blomster
2. Kobling fra BAR Engineering + service Luigi + EN LAMPE + blomster
3. Dragt fra MALINIAK + MILWAKEE VINKELSLIBER + service Luigi + DAVID SUPER LIGHT lampe + blomster
4. Stelsæt fra STUHA + Daytona + Castrol olie  + blomster
5. Karburator fra MBR + Rensevæske fra COBRA TOOLS
6. Kobling fra NEB + Kæde + kasse kugle lejer
7. FOXY RACE PRODUCTS + Swarfega 4 ½ kilo BATO Stjernegraffel nøgler
8. KLS Produkter + Castrol olie  BATO LYGTE
9. Gavekort HJEM IS + Rensevæske fra COBRA TOOLS
10. Gavekort RUJ  + Swarfega 4 ½ kilo WERA SKRUETRÆKKER SÆT
11. Gavekort FRJ MOTORSERVICE + BATO lygte
12. AEG AKKU 14,4 v + MAKITA VINKEL SLIBER + BATO skruetrækker
13. KENT højtryksrenser + Rensevæske fra COBRA TOOLS + BATO skruetrækker
14. KENT højtryksrenser + Rensevæske fra COBRA TOOLS
15. 3 forkæder + 1 bagkæde Castrol olie + Swarfega 4 ½ kilo + spray flaske
16. 3 forkæder + 1 bagkæde Castrol olie  + Swarfega 4 ½ kilo

Årets stjernskud fik en pokal og Falcon dæmper.

Vi siger også en stor tak til vores fotograf Leif. Husk i kan se flere billeder fra dagen på Leifs facebookside her: LPL foto

Se resultatet fra Finale 2 her

Holdledere til 3-holds-match 85 cc søndag d. 13 september 2015

2-9-2015

Så kan vi endelig løfte sløret for hvem der kommer til at være holdledere til 85 cc 3-holds-matchen d. 13-9-2015. Som de forgangne år er den ene af de 3 holdledere ERIK GUNDERSEN. Han vil som altid prøve på at hive en sejr hjem. Derudover kan vi præsentere HANS NIELSEN som holdleder og sidste holdledere er Fritte Cup drengene, JAN & JOHN FRIMODT som i år får debut, de er hovedsponsorer for Fritte Cup.

Fritte Cup 3-holds-match søndag d. 13 september 2015

24-8-2015

Så er vi klar med navnene på de drenge der skal køre 85 cc 3-holds match.
 
Hold sammensætning bliver lavet på dagen i ryttergården efter mødetid som er kl. 8.45 hvor der trækkes lod.
 
Der vil være 3 holdledere som hver vælger 7 mand. 7 mand/reserven skal minimum ud at køre 4 heat. Navnene på holdlederne vil blive offentliggjort senere. Løbet starter kl. 10.00.
 
Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse på den store bane.
 
Husk kl. 14.00 starter Fritte Cup finale 2 for 500 cc.
 
KØRERNE ER:
• JESPER KNUDSEN
• ESBEN HJERRILD
• ANDREAS CHRISTENSEN
• HJALTE NYGAARD
• MIKKEL B. OLESEN
• CHRISTIAN THAYSEN
• PATRICK BÆK
• PETER CLEMENT
• SØREN SIMONSEN
• TIM SØRENSEN
• EMIL BREUM
• MIKKEL ROTH
• OLIVER KLOKMANN
• MADS HANSEN
• MATIAS NIELSEN
• JONAS SEIFERT-SALK
• BENJAMIN BASSO
• JONAS KNUDSEN
• NICK AGERTOFT
• EMIL PØRTNER
• NORICH BLÖDORN

Fritte Cup Finale 1 i Holsted søndag d. 9 August 2015

9-8-2015

Fritte Cup Finale 1 blev afviklet under super rammer i Holsted speedwayklub søndag d. 9-8-2015 og hvilket en fantastisk start det var. Vejret var skøn solskin og helt super race. Det var tydeligt at se at kørerne var opsatte, og vidste at en god præstation i Finale 1 ville give dem bedre chance til Finale 2. Uheldigvis var Jason Jørgensen involverede i et grimt styrt – vi ønsker det bedste for ham og håber at se ham tilbage på cyklen hurtigst muligt.

 

En stor tak skal det lyde til Holsted Speedwayklub, officials, kører og Fritte Cups sponsorer.

Der var præmier fra Luigi Racing, Castrol, NGK og Classic Race.

 

Hold øje med LPL-foto på Facebook der vil snart komme billeder op.

Se resultatet fra Finale 1 her

Team Fritte Cup International i England

22-7-2015

Så er de første Fritte Cup international løb blevet kørt i England. Drengene der deltog sammen med deres team var Jakob Bukhave, Jason Jørgensen, Peter Karger, Mark Frimodt, Patrick Bjerregaard, Simon Selch og Emil Engstrøm.

 

Det blev desværre kun til 2 løb, da de to andre løb blev aflyst pga. regn.

Vi havde alle aftalt at mødes d. 7-7-2015 i Kings Lynn hvor vi alle sammen skulle bo i en uge.

 

Mandag aflyste Stoke desværre pga. for meget regn i løbet af dagene inden vi kom, hvor vi skulle ha’ kørt om onsdagen. Det var en trist melding, men vi havde så et møde med “Boster” Keith Chapman fra Kings Lynn, der ejer speedwaybanen i Kings Lynn. Her gav Boster os lov til at træne i Kings Lynn onsdag og torsdag.  Den mulighed han gav os var fantastisk, og dette gave os to super gode dage og muligheden for at få noget erfaring på banen inden løbet fredag aften.

 

Fredag havde vi 7 spændte gutter der var klar til løbet i Kings Lynn med start kl. 19.30. Det blev til et meget spænende løb med mange fede heat. Team Fritte Cup var klar på den udfordring der stod foran dem, og de trak en sikker sejr hjem på 53 – 40. Banen var en god udfordring til gutterne, der skulle holde gashåndtaget i bund fra snoren gik til de kørte over målstregen. Aften bød også på en debut til Jan Frimodt Pedersen, der for første gang var holdleder. Det var en udfordring han tog op og som han klarede perfekt.

 

Fredag aften fik vi samlet fejret vores sejr og lørdag bød på klargøring af cykler og social samvær.

 

Søndag d. 12 juli, skulle vi til Mildenhall. Vi kørte der ned i højt humør og i fint solskins vejr. Lige som vi havde pakket alt ud skifter vejret og der kom vand, ikke bare lige en byge, men rigtig meget vand. Løbet blev udsat 1 time. Regnen stoppede og de begyndte at arbejde på banen, men efter 15-20 min. begyndte det at regne igen og desværre måtte matchen aflyses. Vi havde set frem til at køre i Mildenhall, da det er en hel anden bane end Kings Lynn. Mildenhal er en lille og fin bane.

 

Mandag skulle vi køre vores sidste løb i Kent. Vi prøvede alle på at komme i kontakt med vejrguderne for at lave en aftale om at der ikke skulle komme mere regn, så vi kunne få kørt noget godt speedway. I Kent var det igen en lille bane men også en meget glat bane. Det var en bane der gav vores kører en ny stor udfordring og som de kunne lærer en del fra.

Det blev til et hårdt løb og vi skulle kæmpe for hvert point vi fik. Efter heat 10 var stillingen 31 – 29, men så lærte vi at køre på banen, der kom fart i cyklerne, som kunne ses i de sidste 5 heat, som vi vandt med 23 – 7. Det gav os en sejr på 54 – 36. En super afslutning på vores tur og det var enden på de første løb med international Fritte Cup.

 

 

Vi har alle fået så meget ud af denne tur og det har været godt besøgt af tilskuer ca. 500 til hvert løb. Vi har nu fået lagt et fundament for Fritte Cup International, som kan blive til noget meget større end det vi lige har kørt.

 

En stor tak til:

 • Kings Lynn Speedway
 • Keith Chapman
 • Mildenhall Speedway
 • Kevin Jolly
 • Kent Speedway
 • Laurence Rogers
 • Team Fritte Cup
 • Og alle vores sponsorer

 

Med venlig hilsen/

Fritte Cup International

Reserver til Fritte Cup Finale 1:

22-6-2015

 

Så er vi klar med de sidste 4 wildcards til Fritte Cup Finale 1:
- Kasper Andersen
- Martin Steen Hansen
- Jesper Scharff
- Mark Frimodt Pedersen

 

Så frem der er frafald inden finalerne er det de næste i rækken:
- Patrick Josefsen
- Jonas Jeppesen
- Michael Thyme
- Simon Selch
- Mark Bayer
 

Se heatskema til Finale 1 her

Semi 1 & Semi 3 i Holstebro

14-6-2015

Så fik vi afviklet Semi 1 og Semi 3 i Holstebro. Begge super fine løb hvor drengene virkelig gik til makronerne. Banen var fin, desværre ikke noget mildt sommervejr men heldigvis tørvejr.

Resultat for semi 1:
1. Kenni Nissen
2. Sam Jensen
3. Patrick Hansen
4. Jason Jørgensen
 

Se heatskema for Semi 1 her

Præmier til Semi 1 og Semi 3 var fra KLS, SKF, Classic Race og David Super-Light A/S.

Fritte Cup takker Holstebro Speedway klub for super afvikling af begge løb.

Resultat for semi 3:
1. Jonas Jensen
2. Frederik Jakobsen
3. Emil Engstrøm
4. Lasse Frederiksen
 

Se heatskema for Semi 3 her

Semi 1 i Glumsø endnu engang aflyst

1-6-2015

Grundet vejrudsigten som igen lover regn i morgen(2-6-2015), har vi allerede nu besluttet at aflyse Fritte Cup i Glumsø.


Semi 1 køres samme dag som Semi 3 i Holstebro den 14-06-2015 dvs. der køres 2 runder samme dag, der vil derfor være ændringer i programmerne.


I hører nærmere herom.

Resultat for Gr. C+D 85 cc i Vissenbjerg

19-5-2015

"Det eneste sted det ikke regner er Vissenbjerg :o)" Sådan gik det også i aften lige indtil heat 20 var afsluttet. Regnen valgte da noget af en ankomst. Grundet regnen forekom resultatet efter heat 20 dvs. der blev ikke kørt nogle finale.

Der var præmier til Gr. C+D fra Rene Ulvedal, Daytona, Danish Racing Supply, Classic Race og David Super-Light A/S.

Gr. C+D blev afviklet med go' kemi. Vi fra Fritte Cup takker Vissenbjerg Motorklub, de frivilige mv. for et godt løb!

Resultat Vissenbjerg Gr. C+D

Resultat for Semi 2 i Slangerup 500 cc

17-5-2015

Søndag d. 17 maj blev Semi 2 afviklet uden regnvejr. Igen i dag var det ræs i særdeles topklasse hvor der blev kæmpet om at komme først over mållinjen. Se udfyldte heatskema nedenfor.

Præmier til Semi 2 var fra KLS, SKF, Classic Race og David Super-Light A/S.

Fritte Cup takker Slangerup Speedway klub for perfekt afvikling af begge løb.

Resultat Slangerup Semi 2

Resultat for Gr. A+B i Slangerup 85 cc

17-5-2015

85 cc Gr. A+B var et tæt ræs med masser af spænding. Søndagen holdte tørvejr og der blev virkelig gjort en ihærdig indsats for at nå først over mållinjen. Resultat nedenfor.

Præmier til Gr. A+B var fra Philips, KLS & David Super-Light A/S.

Fritte Cup takker Slangerup Speedway klub for perfekt afvikling af begge løb.

 

Resultat Slangerup Gr. A+B

SEMI 1 i Glumsø 500 cc afholdes ikke søndag

13-5-2015

Det er blevet besluttet at Semi 1 ikke afholdes søndag.

Der vil komme en ny dato når denne er på plads, så hold fortsat øje med hjemmesiden!

SEMI 1 i Glumsø aflyst 500 cc

12-5-2015

Desværre fik vi aflyst Semi 1 - 500 cc i Glumsø, banen havde fået for meget vand - ØV da alle var fremmødte. Vi arbejder på at få den afviklet i Slangerup på søndag d. 17-5-2015 hvor Fritte Cup Semi 2 samt 85 cc gruppe A - B køres, så hold øje med hjemmesiden, da der kan blive ændret på tidspunkter.

Vissenbjerg Gr. C 85 cc

12-5-2015

Så var vejr guderne med os i Vissenbjerg, og vi fik afviklet Gruppe C på en super bane, mange flotte og tætte heat som resulterede i følgende resultat (se heatskema nedenunder) Fritte Cup siger tusind tak til klubben og dens mange trofaste frivillige, samt vore sponsorer :-) Præmierne til Gr. C var fra Hjem-IS, Danish Racing Supply, Daytona, Classic Race, David Super-Light A/S.

Vi ses igen på tirsdag den 19 med start kl.18.00 Gruppe C-D.

Resultat Vissenbjerg Gr. C

Alle 3 løb d. 4/4 2015 er aflyst!

25-2-2015

Fritte Cup må desværre meddele at grundet uenigheder mellem Fritte Cup og SK/TA er de 3 løb i Esbjerg den 4/4 blevet tvunget til at aflyses.

Problematikken opstår i at der samme lørdag er ”Hanestævne” i Brovst. SK og TA ønsker ikke at flytte løbet, og pga. miljøreglerne i Esbjerg kan Fritte Cup ikke afvikles søndag. I kalenderen er der ikke flere mulige lørdage til rådighed. 

Teamet bag Fritte Cup synes det er URIMELIGT at så mange kører ikke kan deltage i mere end et løb denne dag, da mange især gerne vil ud at køre til sæsonstart. I alle andre sportsgrene afholdes der flere/diverse stævner/løb samme dag hver weekend – hele året rundt. 

Derfor kommer Fritte Cup til at foregå på samme vis som sidste års fremgangsmåde. For 500 cc bliver der i stedet for 4 semifinaler igen kun 3 semifinaler.  1-4 pladsen fra de første 3 semifinaler går direkte i finalen, og der vil ligeledes blive uddelt 4 wildcards til finalen. For 85 cc betyder det at Best Pair løbet må udgå, og at Gruppe A+B slås sammen til et løb. Du kan se den opdaterede løbskalender 500 cc her http://www.frittecup.dk/500-cc-lb-2015 og 85 cc her http://www.frittecup.dk/85-cc-lb-2015

4-2-2015

**GODT NYT**

Nu er datoerne for årets Fritte Cup løb endelig på plads - vi ser foråret i møde MEN vi er allerede nu i gang med planlægningen og der vil blive run på de forskellige stævner, så skynd jer at send jeres anmeldelse til Henrik@davidsuperlight.dk hurtigst muligt. Find anmeldelsesblanketten ved at klikke på de forskellige datoer på vores hjemmeside her http://www.frittecup.dk/500-cc-lb-2015 til 500 cc samt dette link http://www.frittecup.dk/85-cc-lb-2015 til 85 cc.

Vi ser frem til nogle spændende løb med igen flotte præmier som vores fantastiske  samarbejdspartner/sponsorer igen igen har bidraget med. Se dem her  http://www.frittecup.dk/about-us21 der er kommet nye til :)

Glædelig jul og godt nytår

Fritte Cup ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår! Vi takker samtidig sponsorer, samarbejdspartner, frivillige, venner og familie for et godt samarbejde!

Vi ser frem til en spændende sæson i 2015!

Fritte Cup 2015

I skrivende stund er vi i fuld gang med at planlægge alle Fritte Cup aktiviteterne 2015. Det være sig løbsdatoer for både 85 cc & 500 cc samt præmier til de kommende stævner. Så hold øje med hjemmesiden da der inden for nærmeste fremtid vil være nyt herom.

SPEEDWAYSTAR den 8 november 2014

VEJLE AMTS FOLKEBLAD den 26 september 2014

HEDENSTED AVIS den 1. oktober 2014

27-9-2014

Esbjerg open 80 cc

Lørdag d. 27 september blev Esbjerg open afviklet. Desværre var der et par af kørerne som måtte udeblive da de lå med feber. Løbet blev afviklet i fine rammer med god opbakning fra forældre, bedsteforældre mv. Der var en god stemning i ryttergården og banen var super fin.

Flot kørt af drengene! Vi takker Esbjerg motorklub, de frivillige mm. for et godt arrangement.

Download resultat her

21-9-2014

DEN STORE FRITTE CUP FINALE 2

Søndag d. 21 september blev den store Fritte cup finale2 afholdt i Holsted hvor Danmarks u23 speedwaykører kæmpede om titlen og de mange præmier. Det var et spændende løb hvor der blev kæmpet til det sidste. Patrick Bjerregaard der havde flest point med sig fra finale1 kom desværre lidt skidt fra start, men kom godt efter det og løb af med sejren.

Fritte Cup har i år bestået af 3 semifinaler og 2 finaler. Alle 16 kører tog deres point med fra finale1 der blev afholdt i Esbjerg til den sidste afgørende finale2 i Holsted. I finale2 blev der kørt 20 ordinære heat hvor de 2 kører med flest point, Jesper Scharf og Andreas Lyager gik direkte videre til ”superfinalen”. De efterfølgende 4 kører Patrick Bjerregaard, Sam Jensen, Simon Selch & Emil Engstrøm skulle ud i ”lastchance” finalen. Her gik de 2 bedste kører Patrick Bjerregaard og Sam Jensen videre til superfinalen. I finale2 var der præmier for langt over 100.000 kr.

Hovedsponsor R. Frimodt Pedersen
Det er 5 år i træk at Fritte cup afholdes og dette kan vi alle sammen takke R. Frimodt Pedersen, David Super-Light & Kjærgaard for samt de 22 øvrige sponsorer som støtter op og er hovedsagen til at Fritte cup kan lade sig gøre.

Erik Gundersen – 17 VM guld & talentudviklings træner
Erik Gundersen som er Talentudviklings træner i DMU har arbejdet med Fritte Cup siden dens opstart, og er imponeret over den udvikling som løbs serien har taget: ”Vi prøver at forberede de unge talenter på deres videre udvikling i sporten, med henblik på at de jo er næste generation der skal hente Guld Medaljer til Danmark, og jeg er også bare så glad og stolt over den fantastiske opbakning vi modtager fra sponsorerne som gør at der uddeles flotte præmier til drengene som de kan bruge i deres sport, det er bare så godt, jeg glæder mig allerede til næste år” udtaler Erik Gundersen. 

Husk du kan se resultatet nedenunder og flere stemningsbilleder under galleri her på siden samt på www.facebook.com/frittecup og på Johns hjemmeside

Download resultat her

14-8-2014

Bedst Par 85cc Vojens 14-08- 2014

 

Bedst Par stævnet blev som ventet en meget tæt affære, løbet blev desværre hæmmet af nogle uheldige styrt som resulterede i at flere måtte trække sig, vi ønsker god bedring til alle.

 

Efter 28 kørte heats samt en omkørsel om anden og tredjepladsen, blev Årets vinder par Frederik Jakobsen og Christian Thaysen Fjelsted, med Kasper Andersen og Tim Sørensen Vojens på andenpladsen, Esben Hjerrild og Jonas Knudsen Vojens, nappede tredjepladsen.

Vi siger tak til klubben i Vojens, og alle frivillige der hjalp med afviklingen af stævnet.  

Download resultat her

22-6-2014

Som ventet blev det en kæmpe oplevelse, at komme på Granly Arena i dag til Fritte Cup Final 1- 500cc.

På en perfekt anlagt bane leverede drengene super race foran et velbesøgt publikum, mange tætte opgør uden nogen dramtik til følge, bare så godt :-) det bliver spændende at opleve Final 2 i Holsted den 31 august, hvor der skal køres om de helt STORE præmier!!! En Finale der bare SKAL SES !

 

Finalen i dag, blev vundet af en stærkt kørende Jesper Scharff der blev fulgt til døren af Jonas Jensen som indtog 2 pladsen, Patrick Bjerregård nappede 3 pladsen og Emil Engstrøm blev nummer 4.

 

Fritte Cup siger en stor tak til Esbjerg Motor Sport, for det store stykke arbejde der var lagt i at det blev en flot oplevelse for alle som deltog, vi kommer gerne igen :-)

Download resultat her

12-6-2014

Fritte cup 80 cc Gr. C+D

Fritte cup 80 cc blev den 12-6 2014 afholdt i Vojens. Igen var det en dejlig dag med solskin. Super flot af drengene der gennemførte løbet uden styrt! 

Resultat blev sådan:

1. Rasmus C. Højmark
2. Casper Nielsen
3. Henrik Lorentsen
4. Christopher Jacobsen

Vi takker de frivillige, officials, slæbemænd osv. fra Klubben i Vojens!

Klik nedenfor for at se heatskemaet/det samlede resultat

Se resultatet her

31-5-2014

Wild cards til finalerne

Så er de 4 Wild Cards til Fritte Cup 500cc 2014 - Finale 1 & 2 blevet uddelt:

Jacob Bukhave – Emil Engstrøm – Patrick Hansen – Martin Steen Hansen – Stand  by reserve i tilfælde af afbud, Mark Frimodt Pedersen.

Programmet til finalerne vil blive offentliggjort her på siden snarest.

29-5-2014

Fritte cup 500 cc SEMI 3

Så blev Semi 3 - 500cc afviklet på Vojens Speedway Center, det blev som forventet et utroligt tæt opgør i kampen om de sidste 4 pladser til Finalen, banen bød desværre ikke helt op til ”dans” da den ikke var tilstrækkeligt vandet ned og præpareret til dagens vigtige stævne, hvilket gjorde det til en stor udfordring for kørerene m.m. heldigvis forårsagede de mange stop og styrt kun materiel skade samt små skrammer……men tilfredsstillende var det på ingen måde.

Efter de 20 heat, blev finalen vundet af en flot kørende Lasse Pørtner tæt presset af Andreas Lyager, Sam Jensen sluttede på en fin tredje plads og Uffe Hansen sluttede sidst. Se programmet for alle øvrige placeringer på dagen.

Vi ser nu frem mod den store Finale. Klik på "LØBSKALENDER" under finale1 for at se programmet.

Se resultatet for SEMI3 her

22-5-2014

Fritte cup 500 cc SEMI 2

SEMI 2 blev torsdag aften afviklet over 1 time og 15 min i varmt vejr i Holsted. Det var et løb med få styrt og der blev kæmpet om at komme først over målstregen.

Resultatet blev således:

1. Patrick Bjerregaard
2. Simon Selch
3. Patrick Josefsen
4. Jonas Jensen

Fritte Cup takker for en vellykket aften. Tak til Klubben i Holsted, alle de frivillige, vore Sponsorer osv.

Husk Fritte cup støtter op om fairplay!

Torsdag Kristi himmelfartsdag gælder det SEMI 3 i Vojens. Første start er kl. 13 :-)

Se resultatet for SEMI2 her

20-5-2014

Fritte cup 80 cc Gr. C

I  det skønneste vejr og på en perfekt bane, fik vi afviklet Fritte Cup 80cc gruppe C, det blev til en rigtig spændende affære, der blev vist top race, med mange super flotte overhalinger og udvist flot Fair Play både på og uden for banen :-) I finalen sikrede Marcus Birkemose sig 1 pladsen med Louise Paulsen på en flot 2 plads, og Jacob K Højmark på 3 pladsen, Mikkel Larsen sluttede på 4 pladsen.

Fritte Cup siger tak til alle for en rigtig god aften, Klubben i Vojens, alle de frivillige, vore Sponsorer osv.

Se resultatet her

27. april 2014

Fritte cup 80 cc Gr. A

 

Så fik vi skudt Fritte Cup 2014 i gang. På en solbeskinnet formiddag i Vojens, hvor et super felt skulle kæmpe om de flotte præmier, alle var vidne til et stævne hvor der ikke blev givet ved dørene, efter de 20 heat stod  det klart at Kasper Andersen – Frederik Jakobsen – Jason Jørgensen – Jonas Jeppesen , skulle køre finaleheatet, det blev lokale Kasper Andersen der trak det længste strå og blev en flot vinder :-) med Frederik, Jason og Jonas på de følgende pladser.

 

 

Klik her for at se resultatet Gr. A her

27. april 2014

Fritte cup 80 cc Gr. B

 

Efter præmie overrækkelsen i Gruppe A, kom vi lidt forsinket i gang med Gruppe B, som igen var besat af et felt med jævnbyrdige kørere der ikke lod  gruppe A meget  efter, hvad angår tætte flotte kørte heat og dramatik, desværre med nogle styrt til følge, men vi fandt efter 20 heat frem til finalen, som bestod af Emil Brum – Marius Nielsen – Philip Dalsgaard – Benjamin Basso , det blev Holsteds Emil Breum der efter flot kørsel kørte sejren hjem, med Marius, Philip og Benjamin på de følgende pladser.

 

Fritte Cup ønsker god bedring til Kenneth og Esben der fik nogle grimme knubs efter et par uheldige styrt, kom igen drenge :-)

Tak til alle de frivillige fra klubben i Vojens, uden dem kunne det ikke lade sig gøre, og en tak til alle vores Sponsorer for de flotte præmier :-)

Klik her for at se resultatet Gr. A her

27. Januar 2014

KALENDER

 

Så er løbskalenderen 2014 hermed klar. I år kører 500 cc tre semifinaler og to finaler. Klik på løbskalenderen og læs mere om hvordan det foregår.

 

 

Klik her for at se løbskalenderen for 2014

2013

28.09.2013

FRITTE CUP 3 HOLDS MATCH I VOJENS

Som vanen tro afvikledes 3 Holds matchen ved Fritte  Cup Finalen med start kl.13.00. de tre Holdledere Brian Andersen – Brian Karger og Erik Gundersen valgte på skift køerne til deres respektive hold, og der var lagt op til at Erik ikke skulle få lov til at snuppe sejren igen i år J tre meget jævnbyrdige hold blev sat efter meget spas og sjov mellem holdlederne.

 

Og i det smukkeste solskinsvejr kunne matchen starte, det blev som de foregående år en uhyggelig tæt affære, holdende skiftedes til at føre hele vejen igennem og der blev vist mange hårde heats, hvor der ikke blev givet ved dørene, stemningen var høj i ryttergården hvor der  blev lagt taktik osv. Kampråbene gjaldede J men lige meget hjalp det, Team Erik Gundersen lavede hattrick og løb med sejren på 61 point med Team Brian Karger på 50 point og tredje pladsen gik til Team Brian Andersen på 49 point. Efter matchen blev alle 25 kørere samt holdlederne linet op  på en lang række og anført af Erik i front kørte de på deres maskiner til Præmie overrækkelse i den store ryttergård på 500cc banen, hvilket fantastisk syn da de entrerede og blev modtaget af de 300 gæster. Ib Søby der var stadion speaker hele dagen sørgede får en flot og sjov præmie overrækkelse til alle 25 kørere samt holdlederne.

 

Herefter blev der serveret Helstegt Pattegris med tilbehør til alle, sikke et syn, flot var der dækket op med bænke og borde osv. Alle hyggede sig imens stemningen steg inden det Store Finale Brag i Årets Fritte Cup 500cc som skulle starte kl.18.00.

28.09.2013

FRITTE CUP 500 cc FINALE I VOJENS

Årets Fritte Cup Finale blev i overværelse af ca. 500 tilskuere afviklet i det dejligste sensommer vejr, banen var perfekt og alle sejl var sat ind på at stævnet skulle blive en stor oplevelse for alle. Hele 23 sponsorer støttede årets Fritte Cup med fantastiske præmier som Finale deltagerne skulle dyste om.

 

Efter en flot præsentation af alle deltagerne i ryttergården efterfulgt af kørermøde osv. Kunne finalen starte, den blev som forudset en tæt affære, spændende tætte og til tider rigtigt hårde heats blev afviklet, efter 21 heats stod finaledeltagerne klar og hvilken finale det blev, der blev kæmpet lige til det ternede flag. Vinderen blev Anders Tomsen med Jonas Brøndum Andersen på andenpladsen og sidste års vinder Kenni Nissen nummer tre, Johannes Kikkenborg sluttede finaleheatet på fjerdepladen. Præmie overrækkelsen blev foretaget i ryttergården i en fantastisk stemning hvor ca. 300 tilskuere kiggede på, der var præmier til alle og aftenen sluttede af med kåringen af Årets Stjerneskud i både 80cc og 500cc. Fortjent gik hæderen til Jason Jørgensen og Anders Thomsen.

 

Fritte Cup siger tak til alle der har deltaget i årets mange stævner, en stor tak til alle de frivillige officials  der har brugt mange timer på at hjælpe med at afvikle løbene, uden jer kunne det ikke lade sig gøre J en kæmpe stor TAK til vore trofaste Sponsorer som  igen bakker op om at gøre Fritte Cup til noget helt specielt, der findes ikke noget løb andre steder i verden hvor dette finder sted, vi vil gøre alt for at udbygge konceptet så det bliver endnu større og kigger frem  mod en ny sæson 2014.

Tak til alle

28.09.2013

FRITTE CUP 80 cc 4MANDS INDIVIDUEL

I forbindelse med 3 Holds matchen ved Fritte Cup Finalen på 80cc banen, blev der kørt fire heat individuelt. Efter flot kørsel løb Mikkel Roth med sejren med Jesper Knudsen på andenpladsen og Andreas Smedegaard blev nummer tre, Louise Paulsen sluttede på fjerdepladsen efter et par uheld, men super kørt af alle.

Så er kørenavnene klar til 3 holdsmatchen

i 80 cc d. 28.09 2013

 

Hold sammensætning bliver lavet på dagen i ryttergården kl. 12.00

Der vil være 3 holdleder som hver vælger 7 mand. Løbet starter kl. 13.00

Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse i den store ryttergård.

 

Husk kl. 18.00 Starter Frittecup finalen 500 cc

 

Kørerene er:

Frederik Jakobsen
Sebastian Mortensen
Max Bo Hjort
Sam Jensen
Søren Simonsen
Tim Sørensen
Esben Hjerrild
Nick Agertoft
Kasper Andersen
Andreas Christensen
Matias Nielsen
Marcus Birkemose
Kenneth Bundgaard Jürgensen
Jonas Knudsen
Jason Jørgensen
Mads Hansen
Jonas Jeppesen
Martin Steen Hansen
Oliver Klockmann
Fillip Hjelmland
Alexander Woentin

      

Så er vi klar til finalen den 28-9-2013 med dem som har kvalificeret sig.

Der er 12 kører efter de 2 semi finaler.

 

Derudover kommer der 4 Wildcard kørere.

De 12 er:

 • Johannes Kikkenborg  27 Point
 • Brady Lee Kurtz 24 Point
 • Patrick Bjerregård 19 Point
 • Jacob Bukhave 19 Point
 • Jesper Scharff 18 Point
 • Kenneth Dyrvig 18 Point
 • Patrick Josefsen 14 Point
 • Jonas Jensen 13 Point
 • Patrick Lykke Nelsen 12 Point
 • Kenni Nissen 12 Point
 • Michael Vissing 11 point
 • Jonas Brøndum Andersen 9 Point

 

De 4  Wildcards til finalen er:

 • Anders Thomsen
 • Peter Karger
 • Emil Engstrøm
 • Simon Selch

 

Før den store finale I Fritte cup 500 cc. er der 80 cc Fritte cup tre holds match som starter kl. 11.00 - Så kom og bak op om det hele dagen

Fritte Cup finalen 500 cc starter kl. 18.00

      

19.08 2013

 

Vi fik i aften afviklet Fritte Cup 80cc Gruppe A, i helt perfekte rammer. Vejret bestod af solskin - en rigtig god bane samt toppen af poppen i Danmark, og hvilket løb det blev. Fantastiske heats og de to finaler fik alle helt op,  det var så flot, der blev gået til stålet men fair kørsel.

    

20.06 2013

 

 

Så blev Best pair afviklet i dag på Vojens speedwaycenter.

Banen var god og løbet gik godt.

 

Se reusultaterne nedenunder :-)

9.06.2013

Fritte Cup 80cc gruppe B-C blevet afviklet den 09-06-203 på Vojens Speedway Center Resultatet i finalen blev:

1. Jonas Seifert 
2. Kasper Koldsgaard
3. Lasse Fredriksen
4. Mike Boye
 

Der blev kørt mange flotte heat, og fine forbikørsler på en bane der var lidt udfordrende, men bane folkene lavede et kæmpe arbejde, så alle var tilfredse.

Igen et dejligt stævne med en super stemning hele vejen rundt :) 

Fritte Cup siger tak til Vojens Speedway Klub

9.06.2013

Fritte Cup Semi 1  for 500 cc blev afviklet på Vojens Speedway Center søndag den 09-06-2013 .

Som ventet blev det en hård semi finale med mange spændende og tætte heat, der blev kæmpet for hvert point.

Efter de første 20 heat var vi klar til finalen som blev vundet af en flyvende Kenni Nissen foran Brady Lee Kurtz , Johannes Kikkenborg indtog tredje pladsen og Marc Randrup sluttede på fjerde pladsen.

Nu gælder det så næste semi finale i Silkeborg den 20 august kl.18.00. 

Fritte Cup siger tak til Vojens Speedway Klub for en flot afvikling, med ca.300 tilskuere J

28-05-2013

Fritte Cup Kval 2 for 500 cc blev afviklet i Holsted tirsdag aften. Vi var heldige med vejret, da regnen først trådte ind da finaleheatet var igang.

Jonas Brøndum Andersen lavede maksimum point under løbet.

 

Resultatet fra finale heatet:

1. Brady Kurtz

2. Jonas Brøndum Andersen

3. Mikkel Brøndum Andersen

4. Marc Randrup

 

Vi siger tak til Holdsted Speedwayklub for afholdelse af Fritte Cup

23-05-2013

Fritte Cup gruppe C+D er blevet afviklet i strålende solskin på Vojens speedwaycenter

 

Vinder i finalen:

1 Marcus Birkemose

2 Nicolai Hansen

3 Philip Dalsgaard

4 Mikkel Larsen

 

Der blev kørt mange flotte heat, og vist fine takter af alle J ikke mindst Fair Play både på banen og i ryttergården.

Fritte Cup siger tak til klubben og alle de frivillige hjælpere, banen var super J

12-05-2013

Så blev der kørt Fritte Cup i gruppe C 80 cc

 

Det var et super flot race hvor løbet endte flg.:

 

Nr. 1 Nick Agertoft   

Nr. 2 Emil Mastrup

Nr. 3 Jonas knudsen

Nr. 4 Sune Juister

 

12-05-2013

 

Fritte Cup gruppe B, 80 cc blev afviklet med masser af godt race og gode heat på en super fin bane

 

Løbet endte således:

 

Nr. 1 Christian Thaysen

Nr. 2 Andreas Jensen

Nr. 3 Matias Nielsen

Nr. 4 Esben Hjerrild  

28-04-2013

Fritte cup i Glumsø blev afviklet i strålende solskin med ca. 500 tilskuere i forbindelse med åben hus i klubben.

Publikum oplevede en spændene og meget tæt match. Finalen blev vundet af en flyvende Kenni Nissen foran Johannes Kikkenborg med Emil Meyer på tredeje pladsen.

Kennet Dyrvig var højest pointscorende i de indledende heat på 13 point (se programmet).  Fritte Cup siger TAK til Glumsø for en super dag, godt gået af alle.Næste kvart Finale i 500 cc er i Holsted Tirsdag den 28-5-2013 vel mødt kl. 18.00 er første start. Vi glæder os til at se jer alle ;-)

12-04-2013

Så er Fritte Cup slået i gang 80cc GRUPPE A i Vojens. Det var en super aften og godt besøgt af publikum og god opbakning.

 

Det var toppen af 80 cc der udfordrede hinanden og vi må sige at Jason Jørgensen levede op til hans DM titel som nr. 1 men en flot 2. plads til Tim Sørensen og super flot 3. plads til Martin Steen Hansen i tæt opgør med Kasper Andersen som blev nr 4 i super finalen.

 

Fritte cup siger en stor tak til VSK for et fint arrangement :-)

08-01-2013

 

Kære Alle

 

Nu starter vi på den fjerde Fritte Cup sæson, og kommer i år med et nyt tiltag ..nemlig vores egen Hjemmeside som vi håber og tror vil være en stor hjælp for os alle involverede…man kan blandt andet tilmelde sig direkte til Fritte Cup stævnerne, hvilket vi ønsker at i gør J

Siden vil blive opdateret med en tekst og billeder fra de afholdte løb m.m.

Vil gerne at i støtter vore Sponsorer…uden dem ingen Fritte Cup….så tag et kig på deres hjemmesider også J

 

Fritte Cup er jo en del af Talentudviklingen under Dmu, og igen er der gjort et stort stykke arbejde for, at i får den optimale træning/konkurrence under alle stævnerne…  og med den udvikling vi har set gennem årene, hvor det var David Superlight/Henrik der arrangerede stævnerne sammen med mig, Ja det taler de flotte resultater i Dansk Speedway  vist selv for J

 

Med Speedy Hilsen

 

Erik Gundersen  

29.09.2012

Fritte cup finale og Marks afskedsløb

 

Fritte Cup 2012 blev afsluttet med Finalen i 500cc den 29 september i Vojens hvor der skulle kæmpes om de helt store præmier.

 

Finale dagen blev indledt med Mark Frimodts Farvelløb på 80cc, en tre holds match hvor holdlederne var Brian Karger, Brian Andersen og Erik Gundersen der var deltagere med fra Sverige også, en super afslutning på en flot karriere for Mark der vandt matchen efter spænding lige til sidste heat, herefter kørte vi i samlet trop over i ryttergården på den store bane til præmieoverrækkelse, det var en stor oplevelse for alle, Ib Søby var speaker til arrangementet og fik skabt en flot stemning blandt de ca 300 fremmødte gæster der var med til at hylde drengene og ikke mindst Mark…et flot punktum…J

 

De inviterede gæster gik herefter om bord i helstegt pattegris med tilbehør, inden Fritte Cup Finalen blev afviklet.

Finalen blev lige så spændende som forventet, mange tætte dyster og fair kørsel på en bane der desværre blev vandet lidt for meget (regn) men med ophold i bygerne og dygtig banetjeneste fik vi fundet frem til finalen, her blev det Kenni Nissen der løb med første præmien, en ny GM motor efter en omstart grundet styrt af Anders Thomsen…Regnen tog til men gutterne kørte efter forholdene og vi fik afsluttet en lang men super dag for alle, igen stor tak til alle der var med til at dette kunne lade sig gøre, alle de frivillige hjælpere og vore sponsorer som igen havde støttet så fantastisk op med de flotte præmier, det er det som gør det hele værd, alle er vi med til at udvikle vore talenter på både 80cc og 500cc og hermed skabe den røde tråd fra vugge til verdensmester…længere er den ikke J glæder os til 2013 og hvad den byder på…vi ses derude…

Henrik & Erik